nlc.hu
Sztárok

Ördög Nóra és családja külföldön került ki egy balesetet

Ördög Nóráék durva autóbalesetbe keveredtek

A műsorvezető és családja Erdélyben került veszélyes helyzetbe.

Ördög Nóra már javában forgatja az Ázsia Expressz új évadát, előtte pedig egy háromállomásos talkshow miatt Erdélyben járt a családjával. Nánásiék először indultak egy hosszabb útra új autójukkal, ami a kiruccanás végére nem maradt sértetlen. Ennek oka egy közlekedési baleset, aminek Ördögék nemcsak szemtanúi, de részesei is voltak.

„Az orrunk előtt, konkrétan frontálisan összeütközött egy autó és egy busz. A szemben lévő autó átcsapódott a mi sávunkba és mi voltunk a busz után a következő. Még éppen ki tudtam kerülni, mert láttam, hogy jön, de nagyon megijedtem. Sajnos minket elkapott a törmelék, ami az ütközésből repült szét” – mesélte a családi vlogban a műsorvezető. Bár az ijedtségen kívül nem esett nagyobb bajuk, a vadonatúj autó nem úszta meg sérülés nélkül: a egyik visszapillantó tükör és a kocsi egyik oldalpanelje is megrongálódott. 

„Túl vagyunk az első sokkon. Nem történt semmi komoly, bár történhetett volna. Gyakorlatilag kőfelverődés szintű a kocsi sérülése, mert anya nagyon ügyes volt és sikerült az utolsó pillanatban ellenkormányoznia” – tette hozzá a baleset utáni percekben a fotóművész.

Ördög Nóra

Fotó: Nánásiék/YouTube

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top