nlc.hu
Sztárok
Emiatt ért véget Oroszlán Szonja házassága

Oroszlán Szonja: „Azt mondtam, szerelmes vagyok, és itt lett vége a házasságomnak”

Őszintén vallott arról a színésznő, ki miatt futott zátonyra a házassága.

Szinte soha nem beszél a magánéletéről Oroszlán Szonja, a #Bochkor című műsorban azonban egy olyan történetet osztott meg, amelyből kiderült, mi vezetett a házassága felbomlásához – írja a Blikk. A színésznő tíz évvel ezelőtt, két év házasság után szakított a teniszoktató férjével, most először beszélt arról, mi bátorította a döntésében.

Oroszlán Szonja

Oroszlán Szonja 2 évig volt férjnél – Fotó: Sajtóklub

„Tulajdonképpen nekem az egész lovazást egy ló hozta be az életembe, Dániel, aki a saját lovam. (…) Beleszerettem az állatba, pedig addig nem lovagoltam. Azt mondtam, szerelmes vagyok, és itt lett vége a házasságomnak” – mesélte Oroszlán Szonja.

Oroszlán Szonja egyébként az új-zélandi, internetes útinaplójában írta meg a szakítást 2013-ban. A színésznő és a férje ugyan megpróbálták megmenteni a kapcsolatukat, ám nem sikerült nekik. „Bár az új-zélandi utazás jól sikerült, a házasságom romlani kezdett. (…) Immár fél éve külön élünk, külön utakat járunk. (…) Terveink és céljaink teljes mértékben különböznek, amelynek következtében a válás mellett döntöttünk” – vallotta be akkor a blogjában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top