nlc.hu
Sztárok

Összeállt G.w.M és Zalatnay Cini

Összeállt G.w.M és Zalatnay Cini, nagy dobásra készülnek

A közös projektről egyelőre nem sokat árultak el.

G.w.M és Zalatnay Sarolta együtt forgattak a Hal a tortán című gasztroshow-ban, ahol eléggé összebarátkoztak és mint kiderült, azóta is tartják a kapcsolatot. Ott megbeszélték, hogy egy közös projektben is benne lennének, ami úgy látszik, hamarosan megvalósulhat.

Zalatnay Cini és GWM

Fotó: Facebook

„Az a helyzet, hogy Márkkal a Hal a tortán forgatása óta kapcsolatban maradtunk és régóta beszélünk már arról, hogy valamit össze kéne hoznunk zeneileg. Nagyon hiszek a megújított örökzöldekben, különösen mióta DR BRS-sel összeraktuk a Várlak még feldolgozását, ami hét hónap alatt majdnem három és fél millió letöltést ért el. Márk hónapok óta mondogatja, hogy több hasonló zenei csemegére lenne szükség és most elkezdtük a közös munkát. Egyelőre nem áruljuk el, mely dalokhoz nyúltunk hozzá, de annyit azért mondhatok, hogy iszonyat jó kis nóták vannak születőben” – árulta el a Ripostnak Zalatnay Cini.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top