nlc.hu
Sztárok

Valkusz Milán a Sztárban Sztár-döntőről

Valkusz Milán szerint nem neki kéne megnyernie a Sztárban Sztárt

Megdöbbentő kijelentést tett a ValMar énekese.

Valkusz Milán egyedüli férfi versenyzőként jutott be a Sztárban Sztár döntőjébe Gubik Petra, Oláh Ibolya, Schoblocher Barbara mellett. Mint arról beszámoltunk, az elődöntő végén fel akarta adni a versenyt, hogy átadhassa a helyét a kieső Trap kapitánynak, mert nem érezte fairnek, hogy ő került be a döntőbe, nem pedig Molnár Tibi. Az akkori érzéseiről így vallott most a Sztárban Sztár online riporterének, Vavra Bencének “Az az elérzékenyülés, az emocionális pillanatok a 7 hétnek köszönhető. Nagyon sok vívódásnak, nagyon sok körülménynek a megemésztéséből adódóan jött ez a szituáció. Sokról nem tudnak, sokról tudnak, ami a képernyőn volt. Kimerültség és nagyon sok lelki száll miatt történt.”

Valkusz Milán

Valkusz Milán egyetlen férfi versenyzőként jutott be a Sztárban Sztár döntőjébe – Fotó: Sajtószoba

A fináléról a következő véleményen van a ValMar énekese: “Nem rak rám terhet. Most már igazából teljesen mindegy, hogy mi történik. Azt kívánom, hogy valamelyik lány nyerje meg. (…) Jól akarom érezni magam az utolsó show-ban és lesz, ami lesz. De én tudom, hogy nem én érdemlem meg az első helyet – ez bennem megvan egy tudatképben. Nagyon kívánom akármelyik hölgynek, hogy nyerje meg!

Valkusz Milán a vasárnapi döntőben amúgy a szóló produkciójában Marilyn Manson bőrébe bújik, a sztár-duettben pedig Curtis-ként rappel majd T. Danny oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top