nlc.hu
Sztárok

Ilyen cuki kisfiú volt Shane Tusup

Ritka fotót posztolt Shane Tusup: ilyen cuki kisfiú volt

Arról is vallott, hogy mi volt kiskorában a kedvenc húsvéti programja.
Shane Tusup

Húsvét alkalmából nagyon aranyos fotót osztott meg magáról az Instagramon Shane Tusup – a sztáredző egy gyerekkori képet mutatott meg a rajongóinak.

A bejegyzésben arról írt, hogy gyerekként a kedvenc húsvéti programja a tojáskereső verseny volt.

„A húsvéti nyuszi eredetéről számos elmélet létezik, de az biztos, hogy a színes tojások keresése minden gyermek számára nagy öröm. Velem sem volt ez másképp. Az egyik kedvenc és legrégebbi húsvéti emlékem a polópályán húsvéti tojásra vadászni, és a húsvéti nyuszival való találkozás volt, aki miután anyám és apám befejezték a versenyt az éves pólótornán, szintén lóra pattant. Természetesen a csapatuk nyert! Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!” – részletezte.

A tojásvadászat – vagy angol nevén egg hunt –  egy angolszász szokáson alapuló játék, aminek az a lényege, hogy a gyerekek húsvétkor a kertben vagy lakásban elrejtett tojások után kutatnak. A legtöbbet összegyűjtő egyén vagy csapat általában valamilyen díjat is nyer, de persze a többi gyerek is megtarthatja a megtalált darabokat. Ezek lehetnek festett vagy főtt tojások is, de természetesen a leggyakrabban csokiból készülnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top