Nem csak Zalatnay Sarolta szegett törvényt – íme 10 sztár, aki bódult állapotban vezetett

V.B.T. | 2023. Április 12.
A magyar és a külföldi sztárvilágban is számos példa van arra, hogy egyesek alkoholos vagy drogos állapotban ültek volán mögé.

A hot! magazin írta meg, hogy Zalatnay Sarolta tavaly ittasan ült volán mögé, ezért hét hónapra bevonták a jogosítványát. Később azt nyilatkozta, hogy csak néhány konyakmeggyet evett meg, ezért vették el a vezetői engedélyét.

Fotó: Olajos Piroska

„Azt azért leszögezném, hogy nem csatak részegen ültem volán mögé aznap, de még csak kapatos sem voltam. Ugyanakkor tény, hogy volt némi, alig kimutatható mennyiségű alkohol a véremben. Tisztában is voltam vele, hogy gond lehet, hiszen egy születésnapi bulin megettem néhány szem konyakmeggyet, amivel a barátaim kínáltak, miután a pezsgőt visszautasítottam” – részletezte a lapnak az énekesnő.

Nem ő az egyetlen magyar híresség, akit bódult állapotban fogtak meg a rendőrök: előfordult már korábban többek között Demcsák Zsuzsával, Curtisszel, de még Zámbó Krisztiánnal is. Összeszedtük, hogy kik azok a sztárok, akik megszegték a törvényt.

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián 2017-ben bódult állapotban ült autóba, és áthajtott a piros lámpán - ekkor fogták meg a rendőrök (Fotó: Schumy Csaba)

Curtis

Curtis 2016 elején ittas állapotban egy oszlopnak ütközött az autójával. Kiderült, nemcsak ivott, de kokaint is fogyasztott. (Fotó: RTL)

Ambrus Attila

Ambrus Attilát négy éve kapcsolták le a zsaruk, amikor két pálinka elfogyasztása után volán mögé ült (Fotó: Nagy Zoltán)

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsát 2019-ben kapták ittas vezetésen, három évre ugrott a jogsija (Fotó: TV2)

Stohl András

Stohl András 2010. május 8-án ittasan és kábítószer hatása alatt okozott közúti balesetet. Első fokon két év és négy hónap börtönbüntetésre ítélték, de 5 hónap után szabadult (Fotó: TV2)

Természetesen a külföldi hírességek körében is szép számmal előfordult ittas vezetés, de sok olyan példa is volt, amikor tudatmódosító szer hatása alatt ültek volán mögé.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohant 2007-ben tartóztatták le gyorshajtás miatt, ráadásul alkoholt és kokaint is találtak a szervezetében. Mindössze egy napot töltött fogdában, pénzbüntetést kapott (Fotó: Getty Images)

Mel Gibson

Mel Gibsont 2007-ben gyorshajtás miatt állították meg a rendőrök. Megszondáztatták és kiderült, hogy nagyon sokat ivott, 5 ezer dollárra büntették és elvették a jogsiját (Fotó: Getty Images)

Kiefer Sutherland

Kiefer Sutherlandet 2004-ben fogták meg ittas vezetés miatt, majd 2007-ben újra, pedig még próbaidőn volt (Fotó: Getty Images)

Keanu Reeves

Keanu Reevest 1993-ban kapták ittas vezetésen. Azonnal bevallotta, hogy alkoholt fogyasztott, így elkerülte a nagyobb büntetést (Fotó: Getty Images)

Justin Bieber

Justin Biebert 2014-ben kapták el a rendőrök: jogsi nélkül vezetett, ráadásul ittas volt, majd ellenállt a letartóztatásnak (Fotó: Getty Images)

Exit mobile version