nlc.hu
Sztárok

Sáfrány Emese a meztelenkedésről

Sáfrány Emese az otthoni meztelenkedésről: „Nem akarom neki mutogatni magam, hiszen fiú”

Erre kifejezetten odafigyel.

Sáfrány Emese rég maga mögött hagyta felnőttfilmes múltját, és ma már büszke édesanya. Habár az élet úgy hozta, egyedül neveli két éves fiát, Noelt, már most felkészült minden eshetőségre, mint például arra, mi lesz, amikor kiderül, régen miből kereste a kenyerét, de arra is ügyel, gyermeke mennyit láthat otthon. 

Sáfrány Emese

Sáfrány Emese (Fotó: Trenka Attila)

A Fókusznak adott interjújában elmondta, nem szeret fia előtt meztelenkedni, de nem zavarja ki a szobából, ha éppen öltözik. 

„Én a gyermekem előtt olyan direktben nem mutatkozom ruha nélkül, viszont hogyha esetleg meglát, miközben öltözöm, és bejön, akkor nem csinálok belőle problémát. Természetesen próbálom kezelni a helyzetet, de szándékosan igyekszem azért megtartani ezt, hogy nem akarom neki mutogatni magam, hiszen fiú. Nehéz szerintem meghúzni ezt a határt” – mondta a légtornász, majd hozzátette, Noellel az édesapja a mai napig szokott együtt fürdeni, ő viszont azóta nem teszi, hogy a kisfiú megtanult járni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top