nlc.hu
Sztárok

Nagy Ervin az apaságról

Nagy Ervin összekeverte ikerlányait: „Nem égtem be, csak az egész falu előtt”

Ilyen a friss szülők élete.

Borbély Alexandra tavaly októberben hozta világra Nagy Ervinnel közös ikerlányait. A gyerekek arcát nem szívesen mutogatják, azonban valamelyik nap Ervin egy édes fotót osztott meg, melyen mind a három lánya együtt van

Nagy Ervin

Nagy Ervin (Fotó: Birtron Szabolcs)

A Fókusz csütörtök esti adásában pedig a szülői létről meséltek, ami számukra nem is olyan nehéz, bár akadnak vicces pillanataik. 

Mindenki nagyon megértően szokta megkérdezni, hogy „Na, mi van veletek? Hogy bírjátok?”, és én meg röhögve válaszolok, hogy életemben nem aludtam annyit, mint most. Mi olyan szerencsések vagyunk, de tényleg! Elképesztő, hogy nálunk ők lefekszenek a nagy éjszakai alvásukhoz, egyszer felkelnek enni, de utána fél 10-ig még visszabubukálnak apuval-anyuval, és reggel vigyorogva kelünk. Úgyhogy tényleg olyan, mint valami rózsaszín álom – mesélte a színész, majd felidézte, amikor közönség előtt tévesztette össze a lányait és azt is, hogyan tesz közöttük különbséget. – A keresztelőn összetévesztettem őket. Nem égtem be, csak az egész falu előtt… Cumival a szájban nem tudom megmondani, cumi nélkül már meg tudom mondani mindig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top