nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi a karaktergyilkosságról

Tóth Gabi: „Két éve karaktergyilkosságban vagyok”

Sok mindenről szó esett az V. kerületi luxuskávézó megnyitóján.

A Telex a minap részt vett egy rendezvényen, ahol Tóth Gabi az életútjáról, az anyaságról, az őt körülvevő hype-ról, illetve a média általi támadásokról is beszélt. Az eseményre egy újonnan nyílt kávézóban került sor. 

Igyekszem Tóth Gabinak megmaradni, de nem könnyű ebben a karaktergyilkosságban, amiben vagyok két éve

– kezdte a beszámolót az énekesnő, aki jelenleg egy panzióban él a családjával, hiszen egyelőre – a felújítások elhúzódása miatt – nem költözhetett be új, szentendrei házába. 

A lap szerint Tóth Gabi a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson való fellépésére is kitért, hiszen azt állítja, akkor kezdődtek ellene a támadások. „2021 februárjában jött a felkérés, kétszer el kellett olvasnom, hogy biztos, hogy nekem küldték? (…) Itt volt a pápa, egy világkongresszus, nagyon sok vallási vezető együtt imádkozott a Hősök terén, megtisztelő eseménynek gondoltam. Nem ruháztam fel ennél többel, és ha valamire, a támadásra egyáltalán nem számítottam utána” – mondta.

Tóth Gabi

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top