nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi és családja felújítása és költözés közepette

Tóth Gabiék dobozokból és zsákokból élnek

Az énekesnő elmondása szerint nagyon nehéz időszakon megy keresztül a családjával.

Tóth Gabiék vidéken kezdenek új életet, méghozzá Szentendrén, ahol vettek egy családi házat, melyet alaposan felújítanak. Az énekesnő már többször is beszámolt arról, mennyire megcsúsztak a munkálatokkal, ám most újabb szomorú hírrel lepte meg a követőit: egy panzióban kellett meghúzniuk magukat, és bár nagyon igyekszik, nehéz megteremteni az otthoni hangulatot. 

Az albérletet már át kellett adnunk, de a ház még messze nincs olyan állapotban, hogy költözni tudjunk egy háromévessel, így egy panzióban lakunk pár napja. Azt hiszem, nem túlzás, hogy az elmúlt pár hét életem egyik legnehezebb időszaka volt” – vallott őszintén a történtekről a csalad.hu-n rendszeresen megjelenő blogjában. Az is kiderült, hogy a híresség nem viseli túl jól a költözködést.

„Próbálom összerakni az életünk szétesett mozaikdarabjait. Tudom, hogy butaságnak tűnhet, hiszen mi döntöttünk úgy, hogy végre feladjuk a vándoréveket és egy saját otthonba költözünk. Most itt vagyunk már olyan közel a célhoz, és én meg itt siratom az utolsó házat. De be kell vallanom magamnak is, hogy megvisel a tudat, hogy oda már nem megyünk vissza. Fura, mi? Tudom, tudom!” – részletezte Tóth Gabi, majd hozzátette, hogy a kislánya sem könnyíti meg a dolgukat, ugyanis a dackorszakát éli.

„Egy panzióban lakunk napok óta, dobozokból, zsákokból élünk, és hiába próbálom a számára legfontosabb játékokkal, tárgyakkal megteremteni a lehető legotthonosabb hangulatot, azért ez nagy kihívás” – fejtette ki az énekesnő.

Tóth Gabi

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top