nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Gabi fogyásának oka

Megviseli a felelősség Tóth Gabit, a hitelük miatt fogyott 6 kilót

Ahhoz, hogy saját házuk legyen, hitelt kellett felvennie Krausz Gábornak és Tóth Gabinak. Az eladósodás érzése pedig lelkileg is megviseli az énekesnőt.

Tóth Gabi és Krausz Gábor évek óta gyűjtögettek az új otthonukra, de így sem volt elég a saját tőkéjük. Álomotthonukat Szentendrén találták meg, amihez hitelt vettek fel. A ház átalakítási munkálatait maga az énekesnő felügyeli.

Tóth Gabi és Krausz Gábor otthona

Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral

„Életem első saját otthona, első saját hitele, első ilyen hatalmas felelőssége és első házátalakítása, hamarosan első óvodai beszoktatása… Bevallom, picit betojtam, hogy képes leszek-e végigcsinálni, pláne, hogy a hiedelemmel ellentétben a mi szakmánk azért elég bizonytalan, de legalábbis ciklikus. Amikor ebbe úgy igazán belegondolok, gyorsan le is dobok egy kilót. Ennek alapján eddig hatszor gondoltam bele, mert annyit stresszeltem le magamról az elmúlt pár hétben” – vallotta be az énekesnő.

Story magazin, Tóth Gabi és Krausz Gábor új háza és a hitel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top