nlc.hu
Sztárok

Daveigh Chase, A kör Samarája napjainkban

Drog miatt tartóztatták le Daveigh Chase-t, A kör félelmetes kislányát

A horrorklasszikus ikonikus figuráját alakító kislány nem tudta fényes hollywoodi karrierre váltani fiatalon megszerzett hírnevét.

Daveigh Chase már 8 éves korától feltűnt epizódszerepekben olyan produkciókban, mint a Sabrina, a tiniboszorkány, vagy a Vészhelyzet, 2001-ben a főhős húgát játszotta a Donnie Darko című filmben, és ő kölcsönözte a hangját Lilo Pelekai-nak is a Lilo és Stitch című animációs filmben. A máig is legemlékezetesebb alakítása azonban kétségkívül Samara volt a 2002-ben bemutatott A kör című horrorban. 

Daveigh Chase A kör című filmben

Daveigh Chase A kör című filmben (Forrás: Profimedia)

Az ígéretes indulás azonban nem egy fényes hollywoodi karrier kezdete volt. Sok más gyerekszínészhez hasonlóan Chase is eltűnt a süllyesztőben. Tizenévesen még kapott néhány szerepet főként sorozatokban, illetve tévéfilmekben, a felkérések azonban egyre ritkultak. Utoljára 2016-ban volt látható a vásznon az American Romance című thrillerben. Ezt követően tejesen eltűnt a filmiparból.

A ma már 32 éves nő azóta is bekerült azonban olykor még a hírekbe, mégpedig annak köszönhetően, hogy többször is összetűzésbe került a törvénnyel. 2016-ban a Los Angeles-i rendőrség őrizetbe vette, miután egy haldokló férfit hagyott egy autóban egy kórház előtt. A férfi kábítószer-túladagolás gyanúja miatt halt meg. Chase azt állította, hogy a férfival volt a halálát megelőző órákban, és próbált számára orvosi segítséget kérni. A következő év novemberében azért tartóztatták le, mert egy lopott autóval száguldozott. 2018-ban újabb letartóztatás következett, akkor drogbirtoklás vádjával, 2019-ben aztán szabálysértés miatt ismét őrizetbe vették.  

Daveigh Chase kislányként és felnőtt nőként

Daveigh Chase kislányként és felnőtt nőként (Fotók: Getty Images/Instagram@daveighc)

Chase korábban viszonylag aktív volt a közösségi médiában, azonban hosszú ideje nem posztol már. Manapság teljesen visszavonult életet él, és még a nemzetközi sajtó sem tudja kideríteni, hogy mi lehet vele.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top