nlc.hu
Sztárok

Ábel Anita ma már nem vállalná a Szomszédokat

Ábel Anita a mai eszével már nem vállalná be a Szomszédokat

A színésznő 13 évig alakította Magenheim Julcsi karakterét.
Ábel Anita

Az 1987 és 1999 között vetített Szomszédok kétségkívül minden idők legismertebb magyar televíziós sorozata, melynek mind a 331 fejezete kultikusnak számít.

A főszereplők annak idején kicsit mindenki jó szomszédjává váltak az országban és máig is, ha megpillantjuk valahol a teleregény egykori színészeit, színésznőit, akarva-akaratlanul a sorozatbeli karakterük jut róluk eszünkbe. Ábel Anita, aki Magenheim Julcsi szerepét alakította, azonban kevésbé szívesen gondol vissza az ikonikus szériára.

A színésznő Kadarkai Endre A Szavakon Túl című műsorában valott a Szomszédokkal kapcsolatos érzéseiről.

Az azért nagyon nehéz helyzet, amikor egy gyerek belenő egy országba, tizenkét évesen egyik percről a másikra megváltozik az élete, és már nem tud önmaga lenni, nem is tudja, kicsoda” – idézte fel ezt az időszakot.

Nem vállalnám. Ha tudnám, mivel jár, nem vállalnám. Én nem vágytam oda fiatalon. Ez egy nagyon nagy félreértés, és dühös tudok érte lenni.

– válaszolta arra a kérdésre, hogy a mai eszével elvállalta volna-e a sorozatot.

Ábel Anita arról is beszélt, hogy a 13 év alatt háromszor is ki akart szállni, de a rendező, Horváth Ádám, nem engedte, később pedig már azért sem tudott változtatni, mert az édesapja halálával ő lett a fő pénzkereső a családban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top