nlc.hu
Sztárok

Ábel Anita a Szomszédokban

Balhék: Ábel Anita ezért veszekedett a Szomszédok rendezőjével

13 évig dolgozott a telenovellában.

Ábel Anita gyerekkora óta színészkedett, országos népszerűségre azonban a Szomszédok című sorozatban tett szert. Bár hosszú éveket töltött a produkcióban, nem szívesen nyilatkozik a témáról. A Partizán készített egy karácsonyi különkiadást, mely a Szomszédokról szól, ebben sem láthatjuk például Ábel Anitát. Mint kiderült, a színésznő gyakran került konfliktusba Horváth Ádám rendezővel.

„Anita akkor volt kamasz, ezért ő teljesen másképp élte meg ezt az egészet. Akkor voltak súlyproblémái, cikizték is, amiért erősebb testalkatú. Szerintem ez is oka annak, hogy nem szívesen beszél erről” – nyilatkozta a műsorban Frajt Edit, majd a sorozat másik rendezője, Bujtás János is megszólalt az ügyről. 

Ábel Anita

Ábel Anita (Fotó: Trenka Attila)

„Anita helyzete azért volt nehéz, mert a Szomszédok szereplői és Ádám közötti konfliktusok közül az övé volt a legerősebb. Egyrészt, mert Ádám nem volt fogékony arra, hogy egy kamasszal áll szemben. Gyakorlatilag az ő kamaszkorát a produkcióhoz való alkalmazkodás jelentette, és annak képviselete, amit a jelenetek jelentettek. Fegyelmezettnek kellett lennie, a frizuráját úgy viselnie, ahogy mi akartuk, és nem ahogy ő. Csomó olyan szituációt kellett elvállalnia, megcsinálnia, ami vagy nem volt jellemző az akkori fiatalokra vagy magának Anitának nem ízlett. Ebbe abszolút nem volt beleszólása, mivel Ádám kemény rendező volt” – mondta Bujtás János, melyet a Blikk szemlézett.

Korábban megkérdezték a színésznőt, hogy mai fejjel elvállalná-e a szereplést a sorozatban. Akkor ezt felelte:

„Nem vállalnám. Ha tudnám, mivel jár, nem vállalnám. Én nem vágytam oda, szerettem forgatni, fantasztikus rendezőkkel dolgoztam előtte, de nekem ez ugyanolyan munka volt, mint azok a filmek, amikben gyerekként játszottam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top