nlc.hu
Sztárok

Magyar sztárok, akiket gyerekként ismertünk meg

6 magyar sztár, akit gyerekként ismertünk meg

Míg mi a játszótéren játszottunk, addig ők már bőven benne voltak a közélet és a szakma körforgásában, és a mai napig részesei ennek.
Ábel Anita

Gyereksztárnak lenni nem könnyű, főleg nem Hollywoodban, ahol ritka kivételnek számít, aki meg tud birkózni a hirtelen jött figyelemmel. Az itthoni sztároknak némileg könnyebb dolguk van, hiszen mégis egy kisebb országról beszélünk, de ez nem jelenti azt, hogy számukra ne lenne nehéz érvényesülni felnőttként. Ahogyan nemrégiben Ullmann Mónika fogalmazott a DTK: Elviszlek magammal című műsorban: „Gyerekszínészként én a feltétlen szeretetet élveztem egy stábon belül, bármit csináltam, azt elnézték, mert kicsi voltam, gyerek voltam. Viszont mikor forgott a kamera, akkor nagyon jól működtem. […] Most már engem nem szeretnek feltétel nélkül, nekem le kell tenni valamit az asztalra, hogy engem szeressenek, vagy engem tiszteljenek vagy becsüljenek – ami egyébként nem annyira fontos.

Nem ő azonban az egyetlen, akinek mégis sikerült felnőtt fejjel maradandót alkotni – nézd meg galériánk szereplőit, akik mind kiemelkedőek abban, amit csinálnak!

Berkes Gábor akkor és most
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top