nlc.hu
Sztárok

Andy Vajnával nem sikerült megvalósítani Az álommelót

Az RTL már Andy Vajnával is elkészítette volna Az álommelót

A műsort már 16 éve meg akarták csinálni.

Balogh Leventével és Herman Péterrel, az RTL drámai és szórakoztató műsorokért felelős kreatív igazgatójával készített interjút a Media1. A cikkből kiderült, hogy a csatorna Az álommelót már 16 éve meg akarta csinálni, méghozzá a néhai Andy Vajnával, ám a hollywoodi producer akkor nemet mondott a dologra.

Andy Vajna

Andy Vajna Fotó: Schumy Csaba

„Elárulhatom, hogy Kolosi Péter (az RTL Magyarország tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese – megj. a szerk.) és én már hosszú évekkel ezelőtt szerettük volna megcsinálni ezt a műsort, egész konkrétan 16 évvel ezelőtt, amikor Andy Vajna (Andrew G. Vajna, a TV2 későbbi tulajdonosa, filmügyi kormánybiztos – megj. a szerk.) éppen Magyarországra érkezett és elkezdte az itthoni tevékenységét.
Fel is kerestük őt, de így utólag azt mondom, hogy talán nem is baj, hogy ezt akkor nem sikerült megvalósítanunk, mert akkoriban még nagyon más volt az ország és az üzleti életről is nagyon más volt az elképzelés. Azóta borzasztóan sokat professzinalizálódott a világ, és szerintem a Cápáknak is köszönhetően most érkezett el az ideje, hogy ennek a műsornak a képernyőn kell lennie, de mégiscsak egy premier” – nyilatkozta a lapnak Herman Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top