nlc.hu
Sztárok

Jákob Zoltán szegény lányt keres

Jákob Zoltán gazdag helyett inkább szegény lányt keres

Volt, hogy olyan nőt szeretett, aki nem is volt az ideálja.

Hamarosan indul A Nagy Ő következő évadának a forgatása, amit minden bizonnyal majd csak ősszel láthatnak a nézők. Ezúttal Jákob Zoltán keresi a párját, akit az ország 37. leggazdagabb embereként tartanak számon. Az üzletember a Magyarország Szépe zsűrijének elnöke, melynek kapcsán bővebben is beszélt arról, milyen hölgyek férkőzhetnek közel a szívéhez. 

Jákob Zoltán

Jákob Zoltán (Fotó: Instagram)

Zoltán a Borsnak elárulta, szereti a hosszú hajú lányokat barna szemmel, de egy szőke, kék szeműnek is nehezen mondana nemet. A fő, hogy nőies legyen, de kifejtette, lehet akármilyen az ideálja, nem biztos, hogy a külső fogja meg. 

„Megesett, hogy beleszerettem valakibe, a belső értékei miatt. Hosszú évek távlatából azt mondhatom, hogy talán még jobb is volt vele, mint olyasvalakivel, aki az ideálom. Ez azért lehet így, mert amikor ideális nővel vagyok, a hangsúly a szépségén lesz és nem arra koncentrálunk, hogy élvezzük, ami körülvesz minket – magyarázta a lapnak az üzletember, majd hozzátette, szegényebb vagy gazdagabb társat keres-e. – Ha egy nőt kell választanom, aki gazdag és beleszületett, akkor nagy rá az esély, hogy el van kényeztetve. Ha ő teremti meg magának – ami ritka, de van – akkor viszont a gazdag is jó. Egy szegény lány mindig olyan szerény, kedves és aranyos.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top