nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka felköszöntötte férjét

Rubint Réka Schobert Norbiról: „A mögötted lévő élet mutatja azt a gazdagságot, amely pénzben nem mérhető”

Réka megadta a módját a köszöntésnek.

Rubint Réka és Schobert Norbi hajlamosak arra, hogy közösségi oldalaikon egymást fényezzék. Sokszor ehhez nem is kell különlegesebb indok, néha Norbi a leghétköznapibb dolgokban látja meg, milyen szerencsés, hogy Réka a felesége. A fitneszlady pedig szeret elmerülni a nosztalgiában és felidézni azt a rengeteg évet, amit együtt töltöttek férjével. 

Rubint Réka és Schobert Norbi

Rubint Réka és Schobert Norbert (Fotó: Trenka Attila)

Schobert Norbi üzleti ügyei az elmúlt időszakban nem alakultak fényesen, szombaton mégis hatalmas mosoly ült az arcán, amikor 52. születésnapja alkalmából összejött a család. 

Réka pedig megható sorokkal és képekkel köszöntötte kedvesét közösségi oldalán. „A tortán lévő gyertyák csak számok. Évről évre több, de csak rajtad múlik, hogy milyen kincsekkel, szebbnél szebb pillanatokkal töltöd meg az életed. A mögötted lévő életút mutatja meg csak igazán azt a gazdagságot, amely pénzben nem mérhető. Egészség. Család. Szeretet. A boldogság és a hosszú élet titka.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top