nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbert régi barátjára bízza a vállalkozását

Schobert Norbi kiszáll a Norbi Update vezetéséből

A fitneszguru állítólag úgy döntött, hogy egy régi barátjára bízza a Norbi Update-bizniszt.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, tavaly decemberben komoly bajba került Schobert Norbi cége: sorra zártak be az üzletek, amelyekben a fitneszguru nevével fémjelezett termékeket árulták. Akkor Schobert tagadta, hogy a csőd szélén állnának. Márciusban már többen is arról cikkeztek, hogy végrehajtás indult a híresség cége ellen, most pedig a 24.hu írta meg, hogy Schobert Norbert bejelentette, hogy kiszáll a Norbi Update operatív vezetésből, és a jövőben kizárólag a termékfejlesztéssel foglalkozik majd. A cég irányítását egy régi barátjaként bemutatott pécsi vállalkozó, Fazekas Zoltán és stábja veszi át.

Schobert Norbert

Fotó: Birton Szabolcs

A fitneszgurué maradhat ugyanakkor a vállalkozás tetemes tartozása: a lap informátorai szerint Schoberték tartozásai között a legnagyobb tétel a korábban 200 millió forint felettire taksált Havi-tartozás, de feltételezhetően érkezik majd egy jelentősebb összegű versenyhivatali büntetés is. Az eljárás tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezhető megszegése miatt folyik. Az Update-boltok tulajdonosainak azt is elmondták, hogy Fazekas az Update termékpalettát 30-ról 450-500 termékesre bővítené.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top