nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi csőd

Végrehajtás indult Schobert Norbi cége ellen

Voltak előjelei.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, tavaly decemberben komoly bajba került Schobert Norbi cége. Sorra zártak be az üzletek, amelyekben a fitneszguru nevével fémjelezett termékeket árulták. Akkor még Norbi tagadta, hogy a csőd szélén állnának, csupán logisztikai nehézségekre hivatkozott.

Schobert Norbi

Schobert Norbi (Fotó: Olajos Piroska)

Az üzletek azonban azóta sem nyitottak ki, a Blikk információi szerint pedig végrehajtás indult a Norbi Update Lowcarb Zrt. ellen. A cégkivonat és egyéb elérhető adatok alapján a végrehajtás elrendelésének időpontja: 2023. március 20.

„A végrehajtás sorsa és cégjogi következménye attól függ, hogy a cég hogyan reagál erre, ha nem fizet és nem emel kifogást, akkor súlyosabb következmények lehetnek (pl. felszámolás kezdeményezése), de ha kisebb összegről van szó, és a cég elismeri a tartozását, akkor ilyenkor a leggyakrabban az történik, hogy fizet, és leveszik róla a végrehajtást” – nyilatkozta a bulvárlapnak a a Bank360 szakértője.

„Biztosan valamilyen kifogásolt számla miatt lehet, de ilyen mélyen nem foglalkozom a cég ügyeivel, ezekkel a dolgokkal a társaság könyvelője és jogásza foglalkozik” – magyarázta Norbi a Blikknek, majd később hozzátette, a könyvelőjétől azt a tájékoztatást kapta, hogy a végrehajtásban érintett összeg már ki lett fizetve, néhány nap átfutási idő, míg a nyilvántartásokban is látszik majd, hogy a végrehajtást levették a cégről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top