nlc.hu
Sztárok

Szarvas Andi a szakításról vallott

Szarvas Andi a szakításról: „Amin végig mentem, azt nem hiszem, hogy meg tudnám bocsátani”

Nincs visszaút.

Április elején robbant a hír, miszerint Szarvas Andrea és vőlegénye 3 és fél év után felbontották az eljegyzésüket. A 2018-as Miss World Hungary győztese hamar elköltözött közös lakásukból. Bár elmondása szerint remekül megvoltak, egy idő után valamiért mégis elmentek egymás mellett, és a szakítás tűnt a legjobb döntésnek. 

Szarvas Andrea

Fotó: Mokka

Ma a Mokkában őszintén beszélt arról, hogy a búcsú utáni első két hét nagyon megviselte, azonban be kellett látnia, bár sok közös volt bennük, akadtak különbségek is: míg ő mindig beszélt a problémáiról, volt párja inkább magában tartotta a sérelmeit, amik az utolsó nagy veszekedésükkor felszínre is törtek. Ekkor döntöttek úgy, hogy jobb lesz, ha külön utakon folytatják. Mivel csak egy hónap telt el a szakítás óta, adódott a kérdés, lehet-e számítani békülésre. 

„Az első két hétben azt éreztem, ha beszélnénk, vagy megpróbálná, ha közeledne, akkor igent mondanék, viszont olyan vagyok, hogyha valamit lezárok, akkor valamit lezárok. Illetve azt a két hetet, amin végigmentem, azt nem hiszem, hogy meg tudnám bocsátani” – nyilatkozta a műsorban Szarvas. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top