nlc.hu
Sztárok

Szakítottak Szarvas Andiék

Szarvas Andi és vőlegénye ezért bontották fel az eljegyzésüket

Ismét szingli a szépségkirálynő.

Szarvas Andi és a vőlegénye felbontották az eljegyzésüket, 3 és fél év után ért véget a kapcsolatuk – írja a Blikk. A 2018-as Miss World Hungary győztese már el is költözött a közös lakásukból. Elmondása szerint amikor tavaly áprilisban megtörtént az eljegyzés, biztosak voltak a kapcsolatukban, az utóbbi pár hónapban azonban egyszerűen elmentek egymást mellett, majd rájöttek: más a szeretetnyelvük.

Szarvas Andi,

Szarvas Andiék nem haraggal váltak el – Fotó: Sajtószoba

„Én tényleg hittem abban, hogy együtt fogjuk leélni az életünket. (…) Rájöttünk, hogy nem tudjuk megadni a másiknak azt, amire vágyik. Mindkettőnk mást helyezett előtérbe. Az, hogy így alakult, a mi hibánk, nem volt harmadik fél” – vallotta be a bulvárlapnak a Farm VIP-ben is bizonyító szépségkirálynő-modell, akit megviselt a szakítás.

„Emésztettem magam a történtek miatt. (…) Most kezdek jobban lenni, erősödni, és a lelkivilágom is a helyére került” – árulta el Szarvas Andi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top