nlc.hu
TV-sztárok

Farm VIP kiesője

Farm VIP: Szarvas Andi számára véget ért a verseny

A Romantic énekesnője, Völgyi Zsuzsi, Szarvas Andit választotta párbajellenfélnek, akit le is győzött.

Szarvas Andi számára így véget ért a TV2 Farm VIP versenye. Andi nagyon élvezte a játék minden percét, de a végén már vágyott arra, hogy hazatérhessen a vőlegényéhez és a családjához – írja a Blikk.

Farm VIP legújabb kiesője

Fotó: TV2 / press.tv2.hu/solwee

„Meglepett, hogy engem hívott ki Zsuzsi, de nem bántam, hogy így alakult. Annyira nagy volt a feszültség a csapatban, és már nem volt motivációm a versenyben…. Az első négy napot lelkileg nagyon nehezen viseltem, mert Viki és Dalma folyton beszólogatott. Aztán a sárga csapatba kerültem, ahol végre ki tudtam bontakozni, és Dalmával is rendeződött a viszonyunk. Az egyesítéskor aztán Viki ismét megtalált, de akkor is próbáltam figyelmen kívül hagyni a megjegyzéseit. Nem értem, mi volt velem a baja, nekem alapvetően nem volt vele gondom. A fiúkkal viszont nagyon jó lett a kapcsolatom, sokkal megértőbbek, tisztelettudóbbak, kedvesebbek voltak. Mikivel, Norbikával és Csutival azóta is tartom a kapcsolatot, de Fruzsival is jó barátnők lettünk” – mondta Szarvas Andi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top