TV-sztárok

Ennyit hízott Szarvas Andi a Love Island alatt

A Miss World Hungary győztesének a mozgás hiányzott a szigeten.

Amikor kiderült szeptemberben, hogy a Miss World Hungary tavalyi győztese, Szarvas Andrea is beköltözik a párkeresők közé, mindenkit meglepett. Kapott is hideget-meleget a hír megjelenésekor és a forgatás alatt is. Ezzel azonban nem foglalkozott a villalét során nem is tudott volna, és azóta sem tette, ahogy most sem érdekli, mit gondolnak a kommentelők Rajmiról, akivel a Love Island során jöttek össze.

“Sosem követtem el az a hibát, hogy olyanokkal vitatkozzam, akiknek nem adok a véleményére. Teljesen mindegy, mit mondanak az emberről, az számít, ki mondja” – állítja Andi, aki szerint nincs miért szégyenkeznie, mert semmi vállalhatatlant nem tett. Azt pedig elengedte, hogy mindenkinek megfeleljen, mert nem is akar, és nem is kell. 

A párkapcsolatát érintő megjegyzésekre nemigen reagál, viszont amikor azt firtatták a beköltözés előtti képe mellé írva, hogy vajon mennyit híztak a forgatás alatt a Love Island szereplői, arra Andi meglepő módon ennyit felelt: 

„Valaki többet, valaki kevesebbet. A kamerák egyébként is vastagítanak, sajnos. Én odafigyeltem, mit és mennyit eszem, a mozgás hiányzott nagyon!! Nem híztam drasztikusan, 2-3 kg, amin már dolgozom…” – írta a mosolygós jelekkel megtűzdelt válaszát. 

Ez Szarvas Andi beköltözés előtti készült fotója: 

Love Island forgatása elptt készült a kép Szarvas Andiról

Egy hónappal később, a Love Island szépségversenyen: 

A Love Island szépségversenyen Szarvas Andi nem bikiniben vonult

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top