TV-sztárok

Ennyi volt? Szakított a Love Island nyertes párosa

Zsófi és Tícián októberben nyerte meg az RTL Klub párkereső műsorát. Úgy tűnik, szerelmük nem tartott sokáig.

Ami néhány napja csak álhírnek látszott, az úgy tűnik, hogy mégis igaz: szakított a Love Island álompárosa, Zsófi és Tícián. A két fiatal októberben nyert szerelmet és 20 millió forintot az RTL Klub párkereső műsorában. A Blikk úgy tudja, hogy a fiatalok néhány napja összevesztek, kapcsolatuk tönkrement. A lap szerint erre engednek következtetni Zsófi szavai is, amit oldalára írt:

„Nem érdemel több fejezetet az életemben az, aki ezrek előtt elhordja a kapcsolatunkat, hazug szavakkal illeti azt az embert, aki szeretetteljesen volt végig mellette.”

Fotó: RTL Klub / Love Island

Tícián ugyanakkor még küzd azért, hogy együtt lehessen Zsófival. „Nem tudom, miképpen lehet ezt kettőnk közt megoldani, de ha meg lehet, akkor meg is oldjuk, nemhiába mi nyertük a Love Islandet. (…) Azért, hogy így vagyunk, én vagyok a hibás, mert rosszul reagálok dolgokra, de a lényeg, hogy szeretem Zsófit” – írta a 19 éves fiatal. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top