nlc.hu
Sztárok

Bereczki Zoltán az apaságról beszélt

Bereczki Zoltán örömmel pelenkázik, a mosást viszont nehéznek tartja

A színész jelenleg az apaság megélését és az ebben való kiteljesedést tartja fontosnak.

Bereczki Zoltán nemrég bejelentette, hogy a jövőben több időt szeretne a családjával tölteni, ezért egy darabon kívül az összes színházi szerepét visszaadta. A hírességnek két gyereke van: első feleségével, Szinetár Dórával közös lánya, Zorka, aki 2007-ben született, Bata Éva pedig 2021-ben hozta világra közös kislányukat, Flórát. A színész a Meglepetés magazinnak beszélt arról, miért döntött a változás mellett.

Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán Fotó: TV2

„Régebben otthon is arra vágytam, hogy színpadon lehessek, most megvan az az örömöm, hogy ott tudok lenni, ahol valójában vagyok. Amikor otthon vagyok, csak a feleségem és a lányaim érdekelnek. Vicának az elmúlt hetek sűrűbbek voltak a próbák, majd a színházi bemutatója miatt, én pedig boldogan töltöttem az időt a két gyerekemmel. A pelenkázás sem fogott ki rajtam, hiszen annak idején Zorkánál is csináltam. Szerintem mosni vagy mosogatni sokkal nehezebb” – mondta a lapnak. Bereczki nagyon boldog, hogy a válása után rátalált az a partner, akivel a mai napig imádják egymást. 

„Amikor Vicával először találkoztunk egy olvasópróbán, és bemutatkoztunk egymásnak, ahogy kezet fogtunk, a gerincemen végigfutott egy soha nem érzett bizsergés. Ezt a szavakkal leírhatatlan érzést a mai napig érzékelem, amikor a feleségem mellettem van” – fogalmazott Bereczki Zoltán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top