nlc.hu
TV-sztárok

Emiatt vált el Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán

Válásáról vallott Bereczki Zoltán, 9 év után őszintén mesélt korábbi házasságának problémáiról

A válás mindkettejüket megviselte.

Bereczki Zoltán vendégeskedett legutóbb Palik László YouTube-csatornájának a Palikék Világa by Manna – Három igazság című műsorában. A színész-énekes-műsorvezető többek között arról is beszélt, milyen problémáik voltak a Szinetár Dórával való házasságában. A válás mindkettejüket megviselte, ám Bereczki úgy érezte, amit a színpadon és az újságokban látott róla a közönség, gyakran nem egyezett meg azzal, amit belül érzett – írja a Blikk a videóban elhangzott beszélgetés alapján.

Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra 13 év után 2013-ban vált el (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Bereczki Zoltán elmondása szerint a párosuk egy idő után csak feszült és feszült, aztán elpattant. Neki pedig meg kellett találnia a valódi önmagát. A válás után mindenféle jellemfejlődésen ment át. Most, ennyi idő elteltével más embernek érzi magát. 

„Haragudtam Dórira, haragudtam magamra, haragudtam a világra, és át kellett mennem azon a jellemfejlődésen, amin egy ilyen dolog után épeszű ember átmegy. (…) Most érzem magam leginkább magammal azonosnak” – vallotta be.

Olvass még Bereczki Zoltánról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top