nlc.hu
Sztárok

Járai Máté szeretett nagymamája elvesztéséről beszélt

Járai Máté felidézte, milyen szavakkal búcsúzott haldokló nagymamájától

A színészt megviselték a történtek.

Járai Máté életében a nagymamája fontos szerepet játszott, hiszen ő volt az egyetlen a családjában, aki hitt abban, hogy színész lehet belőle. A nemrég kirúgott hírességet megviselte az asszony elvesztése, az érzéseiről a Nemek igenje című műsorban vallott.

„Pont az Egerek és embereket próbáltam a színházban, ami éppen egy ilyen nagyon furcsa elengedésről szól. Akkor azt mondtam, hogy a nagyanyám élet és halál között van, és valószínűleg nem éri meg a reggelt, fel kell mennem elköszönni tőle” – mesélte utolsó találkozásukról Járai, majd így folytatta. 

„Felutaztam Budapestre, megfogtam a kezét, és azt mondtam neki, hogy nagyon hálás vagyok mindenért, amit tőled kaptam, és nagyon szépen köszönöm azokat a nyarakat. Azt mondta az orvos, hogy egyáltalán nincs magánál, és akkor (a nagymamának – a szerk.) itt kigördült oldalt egy könnycsepp” – tette hozzá a színész, aki szerint a szeretteink igenis hallják, amit az utolsó perceikben mondunk nekik.

Járai Máté

Járai Máté (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top