nlc.hu
Sztárok

Krencsey Hella, a leszbikus magyar színésznő szeretője

Így él most Krencsey Hella, a leszbikus magyar színésznő volt szeretője

A ViaszBaba című könyv írója egy férfi oldalán találta meg a boldogságot.

Krencsey Hella, a ViaszBaba című könyv írója öt évvel ezelőtt arcát vállalva mesélt egy ismert magyar színésznővel való kapcsolatáról. A pár nyolc évig volt együtt, ez idő alatt pedig Hella állítása szerint egykori szerelme rendszeresen bántalmazta őt testileg és lelkileg is.

A Blikk most megkereste Hellát, akiről kiderült, hogy menyasszony, egy férfi oldalán találta meg a boldogságot. „Maradandó sérüléseket szenvedtem a színésznővel való kapcsolatomban fizikailag és lelkileg is. Jelenleg is műtétre várok, hogy esélyem legyen a bántalmazások ellenére az anyaszerepre, amelyre most mindennél jobban vágyom” – árulta el.

Krencsey Hella

Krencsey Hella a Mokkában 2018-ban (Forrás: TV2)

Híres exével nem tartja a kapcsolatot, nem rendezték a nézeteltéréseiket. „Úgy tudom, nemrég igazságügyi orvosszakértői vizsgálatra kötelezték, aki tűpontos diagnózist adott. Manipulatív mivoltához olyan súlyos mentális problémák társulnak, hogy csoda, hogy élve megúsztam a vele töltött éveket” – mondta Hella, aki félti az életét, mert a mai napig rendszeresen érik fenyegetések, de ennek ellenére újabb könyvre készül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top