Szabadidő

Elkészült Meghan Markle viaszmása

Az esküvő után elfoglalja méltó helyét a királyi családban.

A londoni Madame Tussaud’s múzeum készíti a világ legélethűbb viaszfiguráit, és a kiállításon nemcsak brit hírességekkel, de nemzetközi celebritások megszólalásig hasonlító másaival is találkozhatnak a látogatók. A kollekció új darabja mindkét kategóriába beleesik.

A londoni kiállítás egyik fénypontja a királyi család ábrázolása, amely – ugyan finoman, de – a monarchia történetében beálló változásokat is tükrözi. Például a kilencvenes években, amikor Diana és Károly viszonya megromlott, Diana hercegnő viaszmását látványosan távolabb mozgatták a trónörökös mellől.

Fotó: Getty Images

Ezúttal a május 19-i királyi esküvőre várva bemutatták a nagyközönségnek a királyi család új tagjának, Harry herceg amerikai származású menyasszonyának viaszfiguráját. Bár a napokban felfedett Melania Trump-bábu elég nagy viharokat kavart, úgy tűnik, hogy Meghan Markle esetében mindenki elégedett a hasonlósággal.

Fotó: Getty Images

A figura egyébként azt a vadászzöld ruhát viseli, amely az eljegyzésük bejelentésekor volt rajta.

(via Yahoo)

Kiemelt képünk: Getty Images.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top