nlc.hu
Szabadidő

Hollywood legnagyobb vesztese lett Harry és Meghan

Hollywood legnagyobb vesztesének választották meg Harry herceget és Meghant

A legnagyobb hollywoodi hírekkel (filmekkel, sorozatokkal, könyvekkel stb.) foglalkozó magazin, a Hollywood Reporter szerint 2023 egyik legnagyobb vesztese Harry herceg és Meghan Markle, akiknek Netflixen elérhető dokumentumfilmjét csak a „nyafogós” jelzővel illették.

A sokak által csak „iparági bibliaként” emlegetett Hollywood Reporter 2023-ban is összeállította az év nagy nyerteseit és veszteseit tartalmazó listáját. A 11 vesztes között pedig ott van Sussex herceg és hercegnéje is, akik „a nyafogó Netflix-dokumentumfilm”, „a nyafogós életrajzi könyv” és a megszüntetett podcast-csatornájuk miatt kerültek fel a listára.

A Spotify podcast-innovációért és bevételszerzésért felelős vezetője, Bill Simmons a 20 millió dolláros, több évre szóló szerződésük felbontását követően „pénzkidobásnak” nevezte a házaspár produkcióját. Majd ettől is tovább ment, amikor azt mondta: „Harry és Meghan ki…tt szélhámosok”.

A magazin szerint a házaspár elmenekült a formális, királyi kötelezettségekkel járó élettől az Egyesült Államokba, hogy hírességi státuszukkal belépjenek a szórakoztatóiparba. „A Harry és Meghan márka egy nagy buborék volt csupán, ami hirtelen kupukkadt” – írták a cikkben, majd megemlítették azt a South Park epizódot, amelyben a magánéletük védelméért turnézó házaspár mindent megtesz, hogy valahol sikerüljön szerepelniük. „Minden gúny és kritika ellenére kitartanak a hollywoodi státuszuk mellett, ellenkező esetben több mint 200 hivatalos királyi családi eseményen kellene részt venniük, ami pokolian hangzik” – élcelődött rajtuk a magazin.

Harry herceg és MEghan Markle

Harry herceg és Meghan Markle (Fotó: Profimedia)

Harry és Meghan olyan nevekkel szerepel együtt a listán, mint a Twitterből X-et csináló és Novák Katalinnal beszélgető Elon Musk, vagy a mélyrepülésben lévő Marvel-filmek.

A nyertesek között ott van Taylor Swift, Margot Robbie, Greta Gerwig és az Oppenheimer rendezője, Christopher Nolan is. De a magazin megjegyezte, hogy az 57 éves Patrick Dempsey az év„legszexibb embere” lett, és vele együtt ismét felfedezte Hollywood Arnold Schwarzeneggert és Sylvester Stallonét is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top