nlc.hu
Szabadidő

Kamilla hercegné vette át Meghan Markle színházi posztját

Kamilla hercegné vette át Meghan Markle patrónusi munkáját

Mostantól nem Meghan Markle, hanem Kamilla hercegné a brit Nemzeti Színház hivatalos támogatója.

Kamilla hercegné váltja Meghan Markle-t a brit Nemzeti Színház királyi támogatójának posztján. Ez az első olyan patrónusi megbízatás, amelyet a sussexi hercegnétől átvesznek – írja a Mirror.

Minderre azután került sor, hogy Meghan Markle és férje, Harry herceg az Egyesült Államokba költöztek, és szakítottak a királyi családdal. Ezután megfosztották őket a királyi titulusaiktól, a mostani védnöki poszt átadása is ennek a folyamatnak a része.

Meghan Markle és Kamilla hercegné Károly walesi herceg 70. születésnapi kerti partiján a Buckingham-palotában Londonban 2018. május 22-én

Kamilla hercegné és Meghan Markle Károly walesi herceg 70. születésnapi kerti partiján a Buckingham-palotában Londonban 2018. május 22-én (Fotó: Dominic Lipinski / POOL / AFP)

A brit Nemzeti Színház örömét fejezte ki, hogy Kamilla kapta meg a szerepet, mert úgy ismerik őt, mint a művészetek régi támogatóját és a színház elkötelezett rajongóját.

Kamilla új feladata ékes bizonyíték arra, hogy II. Erzsébet királyné bízik a menyében. Az uralkodó – akinek állítólag romlik az egészsége – nemrégiben nyilvánosan is közölte, hogy elsőszülött fiának, Károly trónörökösnek a felesége, Kamilla cornwalli hercegnő Károly trónra lépése után felveheti a Queen Consort, vagyis a királynői rangú hitves címet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top