nlc.hu
Sztárok

Fodor Zsókának lehet, hogy el kell búcsúznia Pécstől

Fodor Zsóka nehéz helyzetben: „A színházi munka nem jár fix havi fizetéssel”

Az ország Magdi anyusa szomorú döntés előtt áll.

Fodor Zsóka négy évvel ezelőtt bérelt ki egy lakást Pécsett. Bár amikor csak teheti, a Dunántúl központja felé veszi az irányt, az albérlettől majdnem biztosan meg kell válnia, ugyanis neki is meg kell húznia a nadrágszíjat.

„Ez egy nagyon nehéz szituáció, mert imádok Pécsett lenni, de az ottani darabok, amikben játszom, kezdenek kifutni, és nem úgy tűnik, hogy a jövőben lesznek új megkeresések. Budapesten jóval több a felkérésem. Még nem teljesen biztos, hogy fel kell számolnom a pécsi albérletemet, de sajnos megvan rá az esély. Nehéz ettől a szívem, ráadásul ha úgy alakul, hogy mennem kell, akkor ki kell pakolnom a teljes lakást. Még szerencse, hogy a könyvgyűjteményem Budapesten van” – mesélte a Ripostnak a színésznő, majd az anyagi helyzetéről beszélt.

Fodor Zsóka

Fodor Zsóka Fotó: Toroczkay Csaba

„Egyedül élek, egyedül kell magam fenntartani, és a színházi munka nem jár fix havi fizetéssel. Bár nem panaszkodom, azt gondolom, hogy luxus nyolcvanévesen fenntartani egy budapesti lakást, egy pécsi albérletet és a balatoni mobilházat. Sajnos muszáj racionálisan gondolkodnom, de nagyon fájna a szívem Pécsért. Persze bármikor visszatérhetek oda, de nagy biztonságot nyújtott az ottani albérlet” – tette hozzá Fodor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top