nlc.hu
Sztárok

Kökény Attila a Megasztárban és most

Egymás mellé tettük Kökény Attila régi és új fotóját: elképesztő, mennyit változott a Megasztár óta

A hangja nem változott, a külseje és megjelenése annál inkább.

2010-ben, a Megasztár 5 előválogatóján tűnt fel Kökény Attila, aki nemcsak elképesztő hangjával, hanem szerény jellemével is azonnal belopta magát a nézők és a zsűri szívébe. Ráadásul a fináléig jutott, és bár végül alulmaradt Tolvai Renivel szemben, azért így sem volt oka a bánkódásra. Elnyerte az év legjobb férfi hangja címet, és nem sokkal később már a saját albumán kezdett dolgozni. 

Azóta a magyar zeneipar egyik meghatározó szereplőjévé vált, több lemeze is kijött az évek során, és olyan előadókkal dolgozott együtt, mint például Bangó Margit vagy Zséda.  

Az elmúlt 13 évben Attila hangja semmit nem változott – azaz csak jobb lett –, lírai hangneme sokak kedvencé vált és töltött be egy régóta üresen álló piaci rést, ugyanakkor a megjelenését illetően már felfedezhető a változás.

Hosszú, hátrazselézett hajjal, kis bajusszal, és egy teljesen hétköznapi szerelésben érkezett meg annak idején a Megasztár válogatójára, nyoma sem volt annak a kifinomult stílusnak, ami azóta a védjegye lett. Ha a legjobban öltözött magyar férfisztárokat kellene rangsorolni, biztos, hogy benne lenne a top 10-ben. 

Kökény Attila a Megasztárban

Fotó: TV2

Sőt, az évek során némi túlsúly is volt rajta, korábban adott interjújában elmondta, hogy eluralkodott rajta a hiúság, de idővel rájött, hogy az egészsége mindennél fontosabb, ezért kőkemény életmódváltásba kezdett, aminek meglett az eredménye.

A Sztárban sztár zsűritagjának szakállába is ősz szálak vegyülnek már, de sármját tekintve igazából jót tett neki az idő múlása, erről a felesége, Aranka tudna mesélni, akivel idén a 25. házassági évfordulójukat ünnepelhették. 

Kökény Attila Sztárban sztár

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top