nlc.hu
Sztárok
Rubint Réka a megjelenéséről beszélt

Rubint Réka: „Fontos, hogy jó formában legyek, de már nem központi kérdés a külsőm”

Nehéz volt eljutnia erre a felismerésre.

Rubint Réka 44 évesen is olyan tempót diktál, melyet a fiatalok is megirigyelhetnek. Megállás nélkül járja az országot és több százaknak tart edzéseket, emellett külföldi táborokat szervez, és folyamatosan videókat készít. 

Rubint Réka

Rubint Réka (Fotó: Birton Szabolcs)

A Story áprilisi különszámában azonban már arról vallott, hogy az utóbbi időben kissé visszavett a tempóból, ráébredt ugyanis, hogy muszáj megadnia a testének a pihenést.

„Tavaly nyáron, amikor hétvégente 1200-1400 kilométert utaztam az ország különböző pontjai között, és 5-7 fellépést tartottam, volt olyan, hogy egy hétvége után csak ültem, és potyogtak a könnyeim a fáradtságtól. Még egyszer nem szeretnék idáig eljutni. Erre az évre elhatároztam, hogy megtanulok egy kicsit kevesebbet dolgozni. Meg kell tanulnom odafigyelnem magamra, és megadni a testemnek is azt a fajta pihenést, amire szüksége van” – mondta a fitneszlady, aki a napi 4-5 aerobik-órát hetire csökkentette, és már nem kel fel mindennap hajnali négykor, hogy a kilométereket szelje.

„Ettől függetlenül mindig fontos marad, hogy jó formában legyek, de már nem központi kérdés a külsőm, mint fiatalabb koromban. Már nincs bennem kényszeresség. Nehéz volt idáig eljutni, és belátni, hogy a kor előrehaladtával egyszerűen több idő kell a regenerálódásra” – tette hozzá. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top