nlc.hu
TV-sztárok

Rubint Réka traktorvezetői gyakorlaton

Rubint Réka traktorvezetői gyakorlatra ment, az unokaöccse oktatja

Stílusosan ült be a traktorba.

Ahogy arról korábban az nlc is beszámolt, Rubint Réka idén áprilisban aranykalászos gazda lett, még a bizonyítványát is megmutatta a követőinek.

Rubint Réka

Fotó: Schumy Csaba / Central Médiacsoport / Central

„A mai naptól Aranykalászos gazdák lettünk. Bízom benne, hogy Édesapám és Édesanyám látnak föntről és most nagyon büszkék … mert a vér, nem válik vízzé. A bátyámmal pici korunktól kezdve, keményen dolgoztunk a földeken. Nem volt szünet, nem volt hétvége… munka volt! Hálával tartozom a szüleimnek minden egyes napért, amit a következetes nevelésükkel értünk tettek. Akkor, gyerekként ezt duzzogva, ma már büszkén felvállalva képviselem. Sajnos a családi földekre már nem tudunk együtt kimenni, de az életük munkájának ezen részét megörökölve, méltón szeretném képviselni azt, amiben mindig is hittek!!!” – írta közösségi oldalán Réka, aki az egyik barátnőjével végezte el a képzést. A tegnapi napon pedig traktorvezetői gyakorlaton járt, az unokaöccse mellé ült be.

„Traktor vezetői gyakorlaton voltam a Keresztfiamnál @rubintrolandnál. Ha már Aranykalászos gazda lettem” – osztotta meg követőivel a hírt a fitneszlady, aki még a traktorba is stílusosan ült be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top