nlc.hu
Sztárok

Horváth Éva alakformálása

Horváth Éva: Este 11 után is simán eszem tésztát, csokit

Gyanakodva kérdezgetik a kommentelők Horváth Évát, hogy lehet ilyen alakja két gyerek után. A sztáranyuka válaszolt nekik.

Sorra kapja a gyanúsításokat Horváth Éva, mondván, biztos injekcióval szúrja magát, hogy ilyen alakja van két gyerek után. A kétgyermekes 44 éves édesanya a Borsnak beszélt felháborodásáról.

Horváth Éva

Horváth Éva a jógával tartja karban a testét (Fotó: Facebook)

Ez az egész „csodaszer”, amit egészséges emberek szúrnak magukba, rémálom! Elmebetegség, félelmetes, hogy hova tart a világ. Gyógyszert szúrni magadba, miközben semmi bajod, csak azért, hogy fogyj?” – mondja Horváth Éva, aki szerint, ha szúrná magát azzal a kisfiának is ártana, akit még szoptat.

Állítja, hogy alakját a jógának köszönheti, ugyanis a mai napig nagyon szeret enni, nem vet meg magától most sem semmit.

Akár 23 óra után is simán eszek tésztát, csokit, mogyorót, mert akkor már alszanak a gyerekek, akkor nyugodtan tudok enni. Korábban is jógáztam, aztán véletlenül találtam rá az Astanga jógára. Az első óra után nem is értettem, hogy eddig mit csináltam, hiszen ez a jóga. Elképesztően intenzív, szálkásít és annyira hajlékony lettem, mint fiatalkoromban! A vádaskodónak ajánlom, hogy jöjjenek ki hozzám Astanga jóga táborba, és meglátják mi az igazi csodaszer!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top