nlc.hu
Sztárok

Valkusz Milán és Paprika Dorina vitája a Hal a tortán-ban

Hal a tortán: egymásnak feszült Valkusz Milán és Győzike keresztlánya

Állt a bál a vacsoraasztalnál.

A Hal a tortán e heti fordulójában Papadimitriu Athina, Paprika Dorina, Schobert Lara, Valkusz Milán és Visváder Tamás mutathatják meg, mire képesek a konyhában. Mint a hétfői adás előzeteséből kiderül, komoly összetűzésbe keveredett a vacsoraasztalnál Győzike keresztlánya – a 2022-es Séfek Séfében feltűnt Paprika Dorina – és Valkusz Milán.

Valkusz Milán és Paprika Dorina,

Összeugrott Valkusz Milán és Paprika Dorina – nlc-montázs, fotók forrása: Hal a tortán – videó

„Elmegy az étvágyam lassan, Dorina” – szólt rá az énekes, mire Győzike keresztlánya: „Mondd azt b…meg, hogy menjek haza!” 

Valkusz vette a lapot és visszaszólt: „Menj haza!”

Dorina azonban továbbra sem fogta vissza magát: „Hallod, ha jössz hozzánk, a buszban maradsz és oda viszem le neked a kaját. (…) Te vagy a ValMar-os fiú, aztán nem rakod be a lábad!”

Győzike keresztlányának a viselkedése Visváder Tamást is kiakasztotta, az este folyamán többször is rászólt: „Rombolod a társaságot!”, „Megfagyasztod az estémen a hangulatot!”, „Vendégségben kedvesebben kell viselkedni!”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top