nlc.hu
Sztárok

Összeboronálták Schobert Larát és Valkusz Milánt

Schobert Lara kamerák előtt tisztázta Valkusz Milánnal való kapcsolatát

Reagált az összeboronálásukra Rubint Réka lánya.

A Hal a tortán e heti fordulójában Papadimitriu Athina, Paprika Dorina, Schobert Lara, Valkusz Milán és Visváder Tamás mutathatják meg, mire képesek a konyhában. A hétfői adásban Visváder Tamás volt a vendéglátó, és a vacsora elején rákérdezett arra, hogy ki ismerte már egymást a társaságból. „Ti biztos ismertétek egymást, mert fiatalok vagytok” – mondta Larának és Milánnak, mire Rubint Réka lánya: „Csak Instáról, de személyesen nem”.

Valkusz Milán és Schobert Lara

Valkusz Milán és Schobert Lara a Hal a tortán-ban – Forrás: Hal a tortán – videó

Győzike keresztlánya, Paprika Dorina ezt hallva a következőt jegyezte meg: „Itt az ideje akkor, hogy…”

Még be se fejezte a mondatot, de Valkusz Milán már egyből felcsattant. A ValMar énekese teljesen felháborodott azon, hogy Dorina össze akarta boronálni őt Schobert Larával: „Miről beszélsz? Barátnőm van!” – emelte fel a hangját.

Schobert Lara a műsor során végül kamerák előtt tisztázta, van-e bármi köze Valkusz Milánhoz.

„Nem gondolom azt, hogy van ennek alapja, hogy köztem meg a Milán között bármi is lenne. Egy érző lélek férfi, és van barátnője is, úgyhogy azt biztos nagyon-nagyon tiszteli” – jelentette ki.

A Sztár Sztár során egyébként felröppentek olyan pletykák, miszerint szakított Valkusz Milán és a barátnője, Petra ugyanis több adásban nem volt jelen a stúdióban, az énekes azonban a döntő előtti napokban minden kétséget eloszlatott: „Megvagyunk Petrával, nem szakítottunk”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top