nlc.hu
Sztárok

Béres Alexandra hosszan számolt be a történtekről

Béres Alexandra szerint végre kiderült az igazság a Schobert Norbiékat gyalázó közösségi oldalról

Egy férfi tavaly azt állította, hogy Béres Alexandra áll a Schobertéket gyalázó Facebook-csoport mögött.

Évek óta létezik egy Facebook-csoport A nagy norbiréka-biznisz címmel, ami Schoberték életét-tevékenységét kritizálja. Tavaly egy fiatalember azt nyilatkozta, hogy tudomására jutott, hogy a csoport mögött Béres Alexandra állhat. A fitneszhíresség augusztusban elmondta, hogy bíróság elé viszi az ügyet, a per pedig mostanra ért véget, méghozzá a vádakat elismétlő férfi, K. Dávid I. elítélésével.

Béres Alexandra

Béres Alexandra Fotó: Schumy Csaba

„A bíróság az ítélet indokolásában kitért arra is, hogy a vádlott semmilyen bizonyítékot nem mutatott be, ilyet a bíróság többszöri felhívására sem csatolt. A bíróság a vádlottat három rendbeli, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétségében mondta ki bűnösnek, ezért 120 óra közérdekű munkára ítélte. Az ítéletet a vádlott is tudomásul vette, így az jogerős” – írta többek között Béres, majd hozzátette:

„Őszintén köszönöm majd a bocsánatkéréseket, és elvárva a sajtó részéről a kellő szakmaiságot, köszönöm, ha a közvélemény elé tárják az ítéletet és az igazságot! Remélem ez kellő visszatartó erő azon emberek számára, akik a pillanatnyi rivaldafény és médiafigyelem érdekében arra is hajlandóak, hogy ismert emberek hírnevét befeketítsék!” – számolt be az Instagram-oldalán a híresség. A nagy norbiréka-biznisz című nyilvános csoport 49 ezer taggal azóta is elérhető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top