nlc.hu
Sztárok

Csatát nyert Béres Alexandra, ez Schobert Norbi véleménye

Schobert Norbi reagált: „Béres Alexandrával soha nem volt konfliktusom”

A fitneszguru megszólalt a családját kifigurázó oldal ügyében hozott ítéletről.

Ahogy korábban megírtuk, egy férfi tavaly azt állította, hogy Béres Alexandra áll a Schobertéket gyalázó Facebook-csoport mögött. A nagy norbiréka-biznisz című nyilvános csoport 49 ezer taggal azóta is elérhető, ám lehet, hogy már nem sokáig: Béres Alexandra a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy pert nyert K. Dávid I. ellen, aki korábban azt állította, bizonyítékai vannak, hogy a fitneszedző áll a Schobert Norbertet és családját évek óta rágalmazó oldal mögött. Az ítélettel kapcsolatban K. Dávid I. a Blikknek elmondta, továbbra is hisz az igazában, ám úgy érzi, az eljárás során akadtak hibák, illetve reméli, hogy idővel kiderül a teljes igazság. Schobert Norbi is reagált a lapnak. 

Schobert Norbi

Schobert Norbi Fotó: RTL

„Furcsállom, hogy a bizonyítékok hiányára hivatkozott a bíróság, hiszen én is láttam ezeket az iratokat, illetve Dávid is azt mondta, benyújtotta őket. Mindazonáltal Béres Alexandrával soha nem volt konfliktusom, és nagyon sajnálom őt ebben az ügyben, mint ahogyan Dávidot is, hiszen egy 23 éves fiatalemberről van szó, aki csak az igazságot szerette volna kideríteni. De sajnálom a feleségemet és a családomat is, amiért ez a mocskolódó oldal immár tíz éve működhet úgy, hogy hiába a rendőrségi és a NAV-feljelentés, érdemben nem történt semmi” – fogalmazott Norbi, aki a Norbi Update helyzetről nemrég azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem nyugodt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top