nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi naponta több órát csak az üzletéért dolgozik

Schobert Norbi a Norbi Update helyzetről: „A nyugalmam csak látszat”

A fitneszguru a jövőben háttérbe vonul, és a felesége vállalkozásának fejlesztésében segít majd.

Ahogy korábban megírtuk, Schobert Norbi cége tavaly decemberben komoly bajba került, többek között sorra zártak be az üzletek, amelyekben a fitneszguru nevével fémjelezett termékeket árulták. A 24.hu nemrég arról cikkezett, hogy Schobert úgy döntött, hogy egy régi barátjára bízza a Norbi Update-bizniszt, emellett pedig kiszáll a cég vezetéséből. A híresség a minap ünnepelte 52. születésnapját, melynek apropójából a családi meglepetések mellett a lelkiállapotáról is beszélt. 

Schobert Norbi

Fotó: RTL

„Szeretem a születésnapjaimat, de azért bevallom, egyre nehezebb megbékélnem a korommal. Az 52 azért már eléggé a B oldal közepe, ebbe azért nem jó belegondolni. Ugyanakkor hálával is tartozom, hogy bár többször szembe kellett néznem a halállal, mindig győztesként kerültem ki, és most is itt lehetek a családommal. Egészségileg pedig minden korábbi problémám ellenére jól vagyok, ez a legfontosabb” – nyilatkozta a Blikknek a fitneszguru, aki a nehézségeiről is beszélt. 

„Bármennyire is megterhelő számomra, ami történt, igyekszem a helyén kezelni a dolgokat. Bár úgy tűnhet, nem visel meg mindez, a nyugalmam csak látszat. Jelenleg is napi szinten négy-öt órát csak az üzletért dolgozom, de tudom, hogy idővel minden a helyére fog kerülni” – jelentette ki Schobert, aki a jövőben a háttérbe vonulást választja, és a felesége, Rubint Réka vállalkozásának fejlesztésében fog segédkezni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top