nlc.hu
Sztárok

Szabó Erika és férje októberre várják a kisbabájukat

Szabó Erika kerekedő pocakkal pózol: „Eddig még én sem mertem igazán beleélni magam”

A színésznő és férje októberre várják első gyermeküket.

Szabó Erika és orvos férje három éve házasok. A híresség április 20-án, a közösségi oldalán jelentette be, hogy gyermeket hord a szíve alatt, már túl is van az első trimeszteren. Mint mondja, nem gyötrik durva rosszullétek, egy kis émelygést leszámítva nyugodt és problémamentes a várandóssága. Az érzéseiről a Hot! magazinnak vallott.

Tervezett baba volt, reméltük, készültünk arra, hogy egyszer csak kiderüljön, hogy megfogant, ezért nem érkezett a meglepetés erejével. Szerettünk volna közös gyermeket a férjemmel, mindent megtettünk, hogy szülők lehessünk. (…) Eddig még én sem mertem igazán beleélni magam. Most már kezdem elhinni, látom, ahogyan a testem napról napra kismamaformát ölt, és nagyon örülök” – mesélte a lapnak Erika, aki bár eddig is figyelt rá, hogy egészségesen éljen, a helyes étkezés és a pihenés most még fontosabb számára. 

„Kicsit lejjebb vesszük a tempót, belassulunk a férjemmel. Vissza kell csavarni a dolgokat, befelé figyelni, hogy kifelé még többet tudjak adni” – tette hozzá.

Szabó Erika

Szabó Erika (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top