nlc.hu
Sztárok

3 sztár, aki hamarosan világra hozza gyermekét

Sztárbabák, akiket már nagyon várunk

Van, aki készen áll a pici érkezésére, de olyan is, aki szeretné kiélvezni az utolsó heteket kettesben kedvesével.

A 2023-as év igazi babyboom a magyar sztárvilágban. Sajnos, majdnem minden hétre jut egy rossz hír, miszerint egyes, kívülről tökéletesnek hitt házasság zátonyra futott, addig a mérleg egyensúlyát képezi, hogy sok hírességnek az elmúlt hónapokban bővült a családja. Dér Heni, Kulcsár Edina, Békefi Viki, Stohl Luca, Hosszú Katinka, Szőcs Renáta és Solti Berni is egészséges kisbabát hoztak a világra. 

Íme azok a sztárok, akik már az utolsó hetekben, hónapokban járnak és nem csak ők, de rajongóik is izgatottan várják a picik érkezését. 

Vasvári Vivien márciusban jelentette be, hogy harmadik gyermekét hordja a szíve alatt.

Vasvári Vivien

Fotó: Instagram

 A Feleségek luxuskivitelben egykori sztárja, nem sokkal a bejelentés után férjhez is ment szerelméhez, Bodnár Zsigmondhoz, akivel a nagy napon egy dalban árulták el születendő gyermekük nemét. Mint kiderült, Ariana és Edward után Vivien ismét kisfiút vár. A luxusfeleség több alkalommal is mesélt arról, harmadik terhességét máshogy viseli már, mint az első kettőt. 

Más… azért most a végét nehezebben viselem, mint 23 és 27 évesen. De sokkal többet is dolgozom most és van két gyermekem is, akikkel folyamatosan foglalkozom. Plusz a férjemnek is kettő. Így nem az van, hogy kismama vagyok és várom az első gyermekemet és alszom egész nap. A nap végére elfáradok, de ez így helyes” – mondta nem olyan régen Vivi, aki most már bármelyik pillanatban a karjaiban tarthatja kisfiát. 

Szabó Erika áprilisban jelentette be, hogy anyai örömök elé néz

Szabó Erika

Fotó: Schumy Csaba

2020 nyarán házasodott össze a párjával Erika, aki már akkor felvetette, hogy szeretnének mielőbb családot alapítani. „A dolgok, amikre vágyunk, mindig megfelelő időben érkeznek meg az életünkbe. A baba dönti el, hogy mikor szeretne a családunkba születni, mi pedig várjuk nagy szeretettel” – mondta akkor a színésznő, azóta pedig az is kiderült, kisfiút hord a szíve alatt. Hiába első gyermekével várandós, a Barátok közt egykori csillaga egyáltalán nem izgulja túl a dolgokat. 

Nincs még kész a babaszoba. Az a terv, hogy mivel októberre várható a baba érkezése, a nyarat még végigélvezzük, és majd csak utána rendezzük be. Fejben már kitaláltuk, hogyan néz majd ki, de a nagyobb bútorok beszerzése még hátravan. Szerintem bőven lesz időnk erre, nem izgulok azon, hogy problémát jelent majd. Sokan mondják, hogy a második trimeszter a legjobb, és ezt most már én is bátran állítom. Még sok energiám van, nem fáj a hátam, nem vizesedik a bokám. Remélem, ezek még egy ideig nem is jelentkeznek. Járok ter­hes­tor­ná­ra és előkészítőre, ahol megkapok minden szükséges információt a terhességgel kapcsolatban. Abban biztos vagyok, hogy nem szeretnék rástresszelni a szülésre, meg eltervezni, hogy pontosan mi hogyan lesz. Úgyis minden úgy lesz, ahogyan lennie kell. Úgy érzem, hogy mivel ez egy természetes folyamat, nem a tudatos énemre van szükségem, hanem az ösztöneimre” – nyilatkozta pár hete Erika. 

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti márciusban jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti

Fotó: RTL / Sajtóklub

Puskás-Dallos Peti már évek óta úgy érzi, készen áll az apaságra, az énekesnő viszont nem érzett hasonlóképpen korábban. Azóta viszont mindkettőjükkel madarat lehet fogatni és azt is büszkén árulták el, Bogi kisfiút hord a szíve alatt. A házaspár tudatosan készül a pici érkezésére, Bogi elmondása alapján pedig a terhesség sok mindenben megváltoztatta. 

Megtanultuk a csecsemő-újraélesztés és a légúti idegentest eltávolításának lépéseit, illetve minden fontos csecsemő/gyerekkorban is előforduló ritka és gyakori betegség, sérülés kezelésének módját. A várakozás, tervezgetés, holmik beszerzése mellett szerintem fontos, hogy amennyire csak lehet, megpróbáljunk felkészülni a nehézségekre, váratlan, ismeretlen élethelyzetekre, mert abból a kisbaba születése után a varázslatos pillanatok mellett biztos lesz egy pár – mesélte az énekesnő, aki később így nyilatkozott az áldott állapotról. – Anya leszek hamarosan, és biztos vagyok benne, hogy ez nagyon sok változást idéz majd elő bennem. Már most, a várandósságom alatt érzékelem ezeket. Például eddig egyáltalán nem érdekelt a főzés, de az utóbbi időben azt érzem, hogy imádok főzni, otthon lenni, vezetni, ami idáig nem volt ennyire az életem része. Nagyon sokat mondtam magamra, hogy tehetségtelen vagyok kézműves dolgokban, rajzolásban, ám most nagyon megszerettem. Talán erre törekszem a következő években, hogy azokat a falakat, amiket felállítottam magam elé, illetve azokat, amiket stigmaként magamra húztam, hogy én ebben nem vagyok jó, megpróbáljam megfejteni: hogy miért álltam eddig így hozzá, és hogy picit megváltozzon a véleményem vagy a hozzáállásom ezeket a dolgokat illetően.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top