nlc.hu
Család

Vasvári Vivien a harmadik terhességéről

Vasvári Vivien a harmadik terhességéről: „Most a végét nehezebben viselem, mint 23 és 27 évesen”

Most nem tud aludni egész nap.

Vasvári Vivien márciusban jelentette be, hogy harmadik gyermekével várandós, ráadásul májusban össze is házasodtak szerelmével, Bodnár Zsigmonddal. A nagy napot egybekötötték a babaváró bulival is, tehát akkor árulták el, a Feleségek luxuskivitelben egykori sztárja ismét kisfiút hord a szíve alatt. 

Vasvári Vivien

Fotó: Instagram

Viviennek már van két gyermeke, Ariana és Edward, ráadásul férjének szintén van már két gyermeke. A 32 éves kismama most Instagram-oldalán számolt be arról, hogyan viseli harmadik várandósságát. 

Más… azért most a végét nehezebben viselem, mint 23 és 27 évesen. De sokkal többet is dolgozom most és van két gyermekem is, akikkel folyamatosan foglalkozom. Plusz a férjemnek is kettő. Így nem az van, hogy kismama vagyok és várom az első gyermekemet és alszom egész nap. A nap végére elfáradok, de ez így helyes” – mondta a 24 óráig elérhető történetében az egyik követőjének a kérdésére Vivien. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top