nlc.hu
Baba

Harmadik gyermekét várja Vasvári Vivien

Harmadik gyermekét várja Vasvári Vivien

Ismét anyai örömök elé néz.

Vasvári Vivien a közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint gyermeket vár vőlegényétől, Bodnár Zsigmondtól. Az egykori luxusfeleség három évvel ezelőtt jött össze az üzletemberrel, nemrég pedig szintet lépett a kapcsolatuk.

„Régóta nem nyilatkozom a magánéletemről, de most szeretnék egy kis betekintést engedi a párkapcsolatomba. A mai világban sokszor ami nehézkes, kihívásokkal teli, azt eldobjuk magunktól, mely hibákba az elmúlt években mi is beleestünk a párommal, Zsigmonddal. Igazából soha nem engedtük el egymás kezét és az elmúlt évben sokat tettünk azért, hogy ma nagy örömmel megoszthassam veletek, hogy 3 év után úgy döntöttünk, hogy véglegesen összekötjük az életünket. A hír igaz, IGENT mondtam” – írta a gyűrűs képhez Vasvári Vivien.

Vasvári Vivien és párja

Fotó: Instagram

Az influenszer nemrég arról is nyilatkozott, hogy mikorra tervezik az esküvőt. Múlt héten kérdezte tőle egy követője, hogy mikor lesz a nagy nap, amire ő csak annyit válaszolt: jövő héten. Az, hogy szűk körű, vagy nagyobb lagzit terveznek, még titok, mindenesetre az biztos, hogy ezen a héten már feleség lesz Vasvári Vivien.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top