nlc.hu
Baba

Vasvári Vivien a babavárásról

Vasvári Vivien elárulta, hogyan viseli a harmadik várandósságát

Ezúttal is természetes szülésre készül a luxusfeleség.

Mint arról beszámoltunk, első közös gyermekét várja Vasvári Vivien és a vőlegénye, Zsigmond. A Feleségek luxuskivitelben egykori sztárja a közösségi oldalán mesélt arról, hogy viseli a harmadik várandósságát – szúrta ki a Blikk.

Vasvári Vivien,

Vasvári Vivienék a májusi esküvőjükig nem szeretnék megtudni a baba nemét – Fotó: Fotócentrál

Az első három hónapban nagyon fáradt voltam. (…) Hányinger az volt végig, meg most is, (…) viszont állandóan éhes vagyok és eszem is” – vallotta be Vasvári Vivien, aki azt is elárulta, hogyan jönnek ki egymással a párja és a saját gyerekei.

Szeretik egymást, és ami fontos, hogy segítik egymást mindenben. Két csodás gyermeke van neki is, egy fiú és egy lány, így négyen nagyon jól kijönnek egymással” – ecsetelte.

Vasvári Vivien egyébként különleges módon tudatta a párjával, hogy gyermekük lesz : Zsigmond Ipadjére beállított egy háttérképet, egy terhességi teszttel és egy szép üzenettel. “A vicces az volt, hogy nem nyitotta fel a gépet reggel, csak az első üzleti tárgyalása alatt. Nagy meglepetés volt, azonnal felhívott” – mesélte pár napja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top