nlc.hu
Baba

Vasvári Vivien várandóssága

Vasvári Vivien különleges módon tudatta a párjával, hogy gyerekük lesz

Már régóta dédelgetett vágyuk volt a közös baba.

Mint arról beszámoltunk, első közös gyermekét várja Vasvári Vivien és a vőlegénye, Bodnár Zsigmond. Az egykori luxusfeleség a Borsnak azt is elárulta, hogyan tudatta párjával a babájuk érkezését.

Vasvári Vivien,

Szeptemberben születik meg Vasvári Vivien és vőlegénye közös gyermeke – Fotó: Sajtóklub

A párom Ipadjére beállítottam egy háttérképet, egy terhességi teszttel és egy szép üzenettel. A vicces az volt, hogy nem nyitotta fel a gépet reggel, csak az első üzleti tárgyalása alatt. Nagy meglepetés volt, azonnal felhívott” – mesélte Vasvári Vivien.

A sztáranyuka arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy az ő gyerekei, valamint Zsigmond gyerekei már most azon veszekednek, hogy ki vigyáz majd a csöppségre. A baba nemét egyébként a májusi esküvőjükig nem szeretné megtudni a pár, de neveken már most gondolkodnak. “A kicsi nevével kapcsolatban bajban vagyunk. (…) A májusi esküvőnkig (…) két nevet kell kitalálnunk, és mivel különlegeset szeretnénk, ez elég nehéz” – mondta el Vasvári Vivien.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top