nlc.hu
Baba

Vasvári Vivien gyermeke

Vasvári Vivien szerint az a normális, ha a baba külön alszik a szüleitől

A modell egy hónapja már háromszoros anyuka.

Vasvári Vivien 24 óráig elérhető Instagram-történetben számolt be arról, hogy van most. A híresség szeptemberben adott életet kisfiának, Bodnár Colinnak, és azóta még nagyobb a rajongói érdeklődés iránta és harmadik gyermeke iránt. Mint kiderült, Viviennek az édesanyja segít a mindennapokban, sőt, az is napvilágra került, hogy a baba 3.4 kilogrammal született. A követők arra is kíváncsiak voltak, hogy az édesanya magukkal altatja-e a picit. 

Vasvári Vivien

Vasvári Vivien (Fotó: Schumy Csaba)

„Nem velünk, nem is szerettem volna, hogy ahhoz szokjon, hogy velünk alszik. Teljesen külön szobája van és szerintem ez is a normális” – reagált a kérdésre a modell, majd arról is vallott, hogy sikerült-e megszabadulnia a terhesség alatt felszedett kilóktól.

„Még 5 kg van rajtam. De nem vagyok szomorú emiatt, még csak 5 hete szültem és már 36-os gatyát hordok” – tette hozzá Vivien.

De mit mond egy szakértő?

Dr. Kun Attila gyermekorvos szerint egyértelműen rejt némi veszélyt az együtt alvás, mert 8-10 hónapos korig fennáll a bölcsőhalál veszélye, úgyhogy addig jobb, ha nem alszunk együtt a gyermekünkkel. Ha nyugtalan a baba, nem tud aludni, akkor nem tilos magunk mellé venni a csecsemőt, csak nagyon óvatosan és körültekintően járjunk el. 

Ráfekvés, paplanba tekeredés, egyéb veszélyek leselkednek a babára a szülői ágyban. A legjobb a babának a szülő melletti ágyon, kemény matracon és háton aludni.

A témáról ide kattintva olvashatsz még részleteket! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top