nlc.hu
Sztárok

Szabó Erika a szülésről

Szabó Erika nem izgul a szülés miatt: „Nem szeretnék rástresszelni, eltervezni, hogy pontosan mi hogyan lesz”

Úgy érzi, inkább az ösztöneire szeretne hallgatni.

Szabó Erika áprilisban jelentette be, hogy három év házasság után első közös gyermeküket várják kedvesével. A színésznő eddig is jól viselte a terhességet, mint mondta, az első trimeszterben sem gyötörték rosszullétek, nyugodt és problémamentes hónapokat tudhat maga mögött. 

Szabó Erika

Fotó: Schumy Csaba

A kicsi októberben fog érkezni a családba, és habár Erika már befejezte a munkát, orvos férjével nem stresszelnek rá a szülésre. 

Nincs még kész a babaszoba. Az a terv, hogy mivel októberre várható a baba érkezése, a nyarat még végigélvezzük, és majd csak utána rendezzük be. Fejben már kitaláltuk, hogyan néz majd ki, de a nagyobb bútorok beszerzése még hátravan. Szerintem bőven lesz időnk erre, nem izgulok azon, hogy problémát jelent majd. Sokan mondják, hogy a második trimeszter a legjobb, és ezt most már én is bátran állítom. Még sok energiám van, nem fáj a hátam, nem vizesedik a bokám. Remélem, ezek még egy ideig nem is jelentkeznek – mondta a HOT! magazinnak a színésznő, aki arról is mesélt, hogyan képzeli el a szülést. – Járok ter­hes­tor­ná­ra és előkészítőre, ahol megkapok minden szükséges információt a terhességgel kapcsolatban. Abban biztos vagyok, hogy nem szeretnék rástresszelni a szülésre, meg eltervezni, hogy pontosan mi hogyan lesz. Úgyis minden úgy lesz, ahogyan lennie kell. Úgy érzem, hogy mivel ez egy természetes folyamat, nem a tudatos énemre van szükségem, hanem az ösztöneimre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top